Anslutning med FileZilla via FTP

Efter att ha startat programmet behöver du ha dina inloggningsuppgifter (login och lösenord) till ditt FTP-konto. Om du inte har dessa eller ännu inte konfigurerat ditt konto, läs först guiden "Ställ in ditt FTP-konto".

Därefter anger du enkelt adressen till ditt FTP-konto, användarnamn och lösenord i de avsedda fälten (se bild nedan) och klickar sedan på "Snabbanslut":

Om allt gått bra är du nu ansluten till ditt FTP-konto hos Space2u!