FileZilla TLS problem för kunder i det äldre systemet

OBS: Följande guide och inställning bör endast följas om man är kund i Space2us gamla system. Ni som är kund i vårt nya system kan följa denna.

Ibland så kan man mötas utav felmeddelandet "Mottog TLS-varning från severn: Handshake failed (40)" när man ska ansluta via FTP med Filezilla. Om detta drabbar er så är det bara att följa denna guide för att få ordning på det:

Öppna först FileZilla ock klicka sedan på Arkiv > Platshanteren.

Därefter så klickar ni på "Ny plats" och fyller i informationen som skapas till höger. Viktigt är att ni anger "Använd enkel FTP" som kryptering.

Gå sen in på Överföringsinställningar och aktivera passiv:

Avsluta med att klicka på Anslut så bör det sedan fungera bättre.