Vilket webbpaket ska jag välja?

Vi har döpt våra webbpaket stegvis för att förenkla valet av webbpaket, men man kan fritt välja det som passar bäst. Alla alternativ är också märkta med korta beskrivningar som till exempel har Steg 2 konton "För den vanliga hemsidan" medans Steg 3 konton har "Bra alternativ för e-butiken".

Det är inte alltid lätt att veta vad för slags webbhotell man behöver men om du vet att du ska lägga upp ett flertal stora sidor, därför kan ni ringa våra säljare på +46 613 722 550 val 3 så hjälper vi er välja rätt.

Värt att nämna är att din kontotyp alltid går att upp- och nedgradera i ett senare tillfälle om det visar sig att du inte valt rätt för ditt behov.

Du kan jämföra skillnaderna mellan de olika webbhotellen på vår hemsida via "Våra tjänster" > "Webbhotell".