Konto / Ekonomi

Hur får jag pengarna tillbaka på oanvända tjänster?

Om en ny avtalsperiod är påbörjad så kan vi tyvärr inte återbetala för den tiden utan kan då i så fall schemalägga ett avslut från avtalets slutdatum.

Var loggar jag in till min kontrollpanel?

Du kommer åt din kontrollpanel genom att gå in på space2u.com (https://www.space2u.com/) och klicka sedan klicka på "Kontrollpanelen" längst upp till höger. Alternativt kan ni även nå den via denna direktlänk: login.space2u.com (https://login.space2u.com/). Där du loggar in med din e-postadress som användarnamnet och ditt tillhörande lösenord.

Hur redigerar jag en faktura?

I kontrollpanelen klickar du först på "Mitt konto" och sedan på "Fakturor". Dina fakturor visas då och om en faktura ännu inte är betald kan du klicka på "Visa" och sedan "Redigera". Därefter får du upp en lista över de poster som fakturan innehåller. Klicka då i kryssrutan bredvid den/de domän(er) du vill ta bort från fakturan, klicka sedan på "Radera valda poster" så kommer de sedan tas bort från fakturan.

Hur lägger jag till automatisk kortbetalning?

Ett bra sätt för att automatisk betala din fakturor, utan att behöva gå genom din bank är att lägga in automatiska kortbetalningar. För att lägga till ett kort för automatiska betalningar behöver du först ha en obetald faktura att lägga till det på. Börja med att logga in på din kontrollpanel och klicka sedan på menyvalet Mitt konto för att komma till dina fakturor. Här klickar du på Betala på den obetalda fakturan. Här kan du fylla i dina kortuppgifter, förfallodatum, dess CCV-kod och nam...

Hur ser jag om en faktura är betald?

När en faktura är avbockad som betald så är den markerad med en grön ikon under mitt konto och fakturor.

Hur betalar jag en obetald faktura med kort?

Du kan betala en faktura med kort i kontrollpanelen under mitt konto och fakturor, välj "funktioner" under den fakturan du vill betala och välj "Betala".

Jag har avslutat mitt konto, varför får jag ändå en faktura?

Det kan ha blivit något fel när ditt konto avslutades, annars så kan det ha varit en faktura som legat sedan tidigare, kontakta support@space2u.com med OCR-numret så hjälper vi dig vidare med den.

Hur avslutar jag mitt konto?

Om du vill avsluta ditt webbhotell rekommenderar vi att du kontaktar oss via e-post till support@space2u.com så kommer vi på supporten kunna hjälpa dig avsluta det.

Vilket webbpaket ska jag välja?

Vi har döpt våra webbpaket stegvis för att förenkla valet av webbpaket, men man kan fritt välja det som passar bäst. Alla alternativ är också märkta med korta beskrivningar som till exempel har Steg 2 konton "För den vanliga hemsidan" medans Steg 3 konton har "Bra alternativ för e-butiken". Det är inte alltid lätt att veta vad för slags webbhotell man behöver men om du vet att du ska lägga upp ett flertal stora sidor, därför kan ni ringa våra säljare på +46 613 722 550 val 3 så hjälper vi er vä...

Hur betalar jag? Måste jag betala för ett helt år?

Vi accepterar betalningar via konto/kreditkort samt Plus- och Bankgiro. Hos oss kan du betala månadsvis, kvartalsvis eller årsvis för ditt webbhotellskonto.

Kan jag ha en väns hemsida på mitt konto?

Det är inte tillåtet att upplåta sina tjänster, eller delar därav till en annan part utan tillstånd från Space2u, men ta kontakt med support@space2u.com så hjälper vi er vid situationer som dessa.

Vad får jag inte hosta hos er?

Du får hosta vad du vill så länge du inte bryter mot Sveriges lag eller våra allmänna villkor (https://www.space2u.com/allmanna-villkor/). Utrymmet är endast avsett för filer som tillhör din hemsida.

Vad menas med obegränsat antal domännamn?

Hos oss så behöver du inte öppna ett nytt webbhotellskonto för varje domännamn du har, du kan använda flera olika domännamn till ett konto, och det utan begränsning på antal. Har du ett webbhotellskonto innebär det att du kan ha flera webbplatser med olika innehåll utan extra kostnad då utrymmet räknas på hela ditt webbhotellskonto. Kostnad för domännamn tillkommer om domänen köps via Spce2u, vilket vi självklart hoppas att du gör.

Vad menas med antal webbplatser?

Hos oss behöver du inte köpa ett paket för varje webbplats/hemsida du har, du kan ha flera på samma konto. Har du ett webbhotellskonto innebär det att du kan ha flera webbplatser med olika innehåll utan extra kostnad då utrymmet räknas på hela ditt webbhotellskonto. Kostnad för domännamn tillkommer om domänen köps via Space2u, vilket vi självklart hoppas att du gör.

Jag har tappat mitt lösenord, hur återställer jag det?

Du kan klicka Här (https://login.space2u.com/ForgotPassword.aspx?ReturnUrl=%2f&theme=NewSpace2u) för att återställa ditt lösenord till kontrollpanelen. Under inloggningsrutan till kontrollpanelen kan ni också återställa lösenordet genom att klicka på "Glömt lösenordet? (https://login.space2u.com/ForgotPassword.aspx?ReturnUrl=%2f&theme=NewSpace2u)"-knappen

Var uppdaterar jag mina kontouppgifter?

Du uppdaterar dina kontouppgifter i kontrollpanelen under MITT KONTO och tabben KONTO > KONTOINFORMATION.

Vilka betalningsmetoder godtar ni?

Hos oss kan man i dagsläget betala via Bankgiro eller med kort. (Visa, MasterCard och Diners Club)

Vart kan jag få tag på en fakturakopia?

För att få tag på en fakturakopia följ dessa steg: - Logga in på din kontrollpanel (https://login.space2u.com/) - Klicka på MITT KONTO - Då listas alla fakturor skickade på kundnumret ni är inloggade på och ni kan klicka på LADDA NER SOM PDF för att få kopior på dessa fakturor nedladdade.

Hur många webbsidor får jag ha hos er?

Antalet webbplatser varierar beroende på vilket typ av abonnemang ni har hos oss. Här kommer en lista på de olika alternativen för våra webbhotellskonton: Steg 2: 10 st Steg 3: 25 st Steg 4: 50 st Steg 5: 100 st Om ni vill jämföra de olika alternativen av konton ytterligare kan det göras Här. (https://www.space2u.com/tjanster/webbhotell/)