Hur installerar jag en ny applikation?

Med ett par musklick installerar du något av de verktyg vi erbjuder som en del av tjänsten. Här kan du se hur du går till väga:

Logga in på kontrollpanelen och välj sedan tabben Domän och Webbplats. På den tabben finner ni alternativet Oneclick Installer som ni klickar på, då öppnas en ny sida där ni kan installera en ny applikation som till exempel Wordpress, Joomla och Drupal genom att klicka på Installera ny applikation.