Vidarebefordring av besökare

Om du vill vidarebefordra några eller alla av dina webbplatser kan du ställa in det här. Klicka på tabben "Domän och kontrollpanel" och sedan "Webbplatser". På den sidan klickar du sedan på "Redigera" på den webbplats du vill ska vidarebefordra besökare (om webbplatsen inte finns sedan tidigare klickar ni på "Lägg till webbplats".)

Antingen skickar du din besökare vidare rakt av, eller så kan du skicka denne vidare i en ram som döljer var denne egentligen surfar till när denne vidarebefordrats.

Klicka till sist på Spara/Lägg till webbplats.