Att skapa din webbplats med vår Oneclick Installer (Wordpress, Joomla o.s.v.)

Du har beställt ditt webbhotell och är redo att skapa din webbplats. Börja då med att logga in i kontrollpanelen och navigera er sedan in under fliken "Domän och webbplats" > "Oneclick installer":

I nästa steg väljer du "Installera ny applikation" enligt nedan:

Välj därefter i den grå rutan den webbplats som ni vill skapa webbplatsen på. OBS: Denna guide förutsätter att er webbplats redan lagts till på kontot. Om den inte har det kommer den inte att synas i denna list. Oroa dig inte, skulle detta vara fallet kan du följa denna guide för att lägga till den.

Efter att du valt domännamnet du vill installera webbplatsen på får ni upp alternativen i bilden nedan. Det absolut vanligaste verktyget att använda sig utav är WordPress och det är även vad vi kommer att installera i denna guide. Här väljer ni dock självklart den typ av webbplats som ni vill använda er utav. Skulle den typ ni söker inte finnas i listan så kan ni kontakta vår support så hjälper vi er. Alternativt så kan ni behöva installera det manuellt.

Efter att du valt vilken typ av webbplats du vill skapa så kommer installationen att påbörjas och då är det bara att vänta medans installationen slutförs:

 

Efter att ni väntat klart installationen och skrivit ner alla era uppgifter så kan ni stänga fönstret ovan och då mötas utav bilden nedan. Status bör då som nedan så som "Ok" och då är ni klara. Lycka till med din hemsida och tveka inte på att höra av dig till vår support om du stöter på några bekymmer med dessa steg.