Ändra eller radera DNS-information

I kontrollpanelens DNS-editor kan du enkelt ändra eller radera information du lägger in. Tänk på att den information du ändrar eller tar bort här replikeras ut på Internet direkt när du ändrat eller tagit bort något.

För att ändra en inställning, klicka på "Domän och webbplats" i menyn och sedan "DNS".

Du presenteras då med denna vy för din domän:

Här kan du lägga till, redigera eller radera information i din DNS-tabell. Tänk på att dina ändringar inte går att återställa utan att du själv får mata in den ursprungliga informationen igen.  Samtliga ändringar aktiveras omedelbart efter att du klickat "Spara".