Köp domännamn

För att köpa ett domännamn, välj tabben "Domän och webbplats" och sedan "Domänhanteraren". Klicka där på "Köp domän".

Ange därefter vilket namn du vill köpa. Om du endast är intresserad av att registrera domännamnet i en viss toppdomän kan du ange hela domännamnet inklusive domäntyp.

Baserat på din sökning visas nu om den eller de domäner du registrerat är lediga:

Om det domännamn du är intresserad av är ledigt klickar du på "Lägg till" till höger om domännamnet.

Din kundvagn visas nu. Här ser du vilka domännamn du lagt till. Om du önskar kan du lägga till fler domännamn och din kundvagn kommer att uppdateras med även detta val.

Här får du också välja om du vill betala direkt med kreditkort eller mot faktura. Oavsett val kommer den eller de domännamn du köpt inte att aktiveras förrän de är betalda för.

När du valt färdigt klickar du på "Köp" nere i vänstra hörnet.