WordPress Elementor uppdatera URL

Använder du tillägget Elementor på din WordPress-sida och behöver uppdatera sidans URL (Adress) tex om du ska byta från http till https eller om du har flyttat sidan till ett nytt domännamn?

Den vanliga rutinen för att uppdatera i WordPress räcker ibland inte till då. Men i Elementor finns en inbyggd funktion för att uppdatera URL på sidan. Inloggad i din WordPress-sidas administrationspanel väljer du ”Elementor–>Verktyg–>Ersätt URL”. Följ där instruktionerna.

Tänk på att också uppdatera din media-subdomän om dina bilder ligger på media.mindoman.se