Skapa autosvar för e-post

Ett autosvar används oftast om man inte kommer använda en adress under en tid, till exempel om man ska på semester.
Vanligt är också att använda ett autosvar för att informera avsändare om att man framöver kommer ta sin e-postadress ur bruk eller att man kommer börja använda en ny.
Bra att veta är även att ett autosvar inte kommer innebära att mail som skickas till dig inte kommer att komma fram. De kommer skickas till dig som vanligt bara att avsändarna får ett svar tillbaka automatiskt.

Börja med att logga in i kontrollpanelen via https://login.space2u.com

Väl inloggad klickar du på E-post och sedan E-postkonton

Välj där vilken domän det gäller och klicka sedan på Redigera bredvid e-postkontot du vill lägga till autosvaret på

Klicka sedan på Autosvar i listan upptill och fyll i vad du vill att avsändare ska ta emot. Var även noga att välja Aktiv när du vill att autosvaret ska vara aktiveras.
När du sedan är tillbaka från semestern eller annat trevlig är det bara att välja Inaktiv istället.

Nu har du skapat ett autosvar för din e-postadress!